Új szolgáltatás üzletünkben!

Blondme - Kötéserősítős szőkítés!

A szőkülési folyamat során a hajszerkezet sérülhet a belső kötések felbomlása miatt. Ennek eredményeképp csökken a haj stabilitása, a hajszerkezet könnyebben válik töredezetté. Az új Bond Enforcing Technológia azért jött létre, hogy a hajszerekezt legmélyebb részét is megvédje. A magas koncentrációjú borostyánkősav az oxidációs folyamat során bejut a haj belső szerkezetébe, védőréteget képez a haj kötései köré. Ennek köszönhetően a legtöbb kötés a szőkülési folyamat során fennmarad, a hajszerkezet erősebb és rugalmasabb lesz.


Luxus hajfestés Biolage Raw termékekkel!

A Biolage R.A.W. termékcsalád tökéletes választás a környezettudatos szemléletűeknek, mivel szulfátmentes, szilikonmentes, parabénmentes, mesterséges színezékektől mentes, festett hajon tesztelt, akár 99%-ban biológiailag lebomló és flakonjai 100%-ban újrahasznosított műanyagból készültek.

A Biolage R.A.W. samponokat és balzsamokat olyan környezetbarát üzemekben gyártják, amelyek elkötelezték magukat a fenntarthatóság és az etikus gyakorlatok mellett, például 68%-kal csökkentve a műanyag- és 64%-kal csökkentve a vízfelhasználást.

A Biolage hisz a természetességben, mert a természet mindig tudja a választ. Tudják, hogy ami jót tesz nekünk, az jót kell, hogy tegyen a bolygónknak is.


Szeretnél tökéletesen egyenes hajat?
Szeretnéd, hogy a hajad tökéletesen egyenes és sima legyen? Ami nem göndörödik és nem szálkásodik?
tovább
Az egészséges haj harmóniája
A Biolage a természetes növényi hatóanyagok és a modern technológia segítségével biztosítja a haj és a fejbőr természetes szépségét, egészségét.
tovább