Masszázs

A test masszázs nem luxus, hanem egy kiegyensúlyozott életmód része. Mi a jó masszázs titka? Egyénre szabott és hatékony.

Üllő munkát végzel? Mindig ugyanazon a válladon viszed a táskát? Mindig egy helyzetből végzed a munkád? Merevnek érzed az izmaid? Csomókat érzel a válladban? Stresszes az életed? Aktívan sportolsz, mindennap edzel?

Ha valamelyik kérdésemre igennel válaszoltál, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni hozzánk a GE- IL Szépség Titkai Szalonba! Ahol profi szakemberek várnak!

Időpontot kérhetsz a 0670 364 4109 telefonszámon!Svéd masszázs
Európában az egyik legismertebb masszázs forma.
Milyen problémára ajánlom?
Keringési zavarok, letapadások, izomgörcsök, izomfájdalmak, izomsorvadás megakadályozása, stressz oldás, állandó fejfájás csökkentése, lazítás

Sportmasszázs
Erőteljesebb, intenzív mély izomzatra ható masszírozás.
Kiválóan alkalmas az izomláz csökkentésére, lazításra.

Lágy csontkovácsolás
A népi csontkovácsolást és a kriopraktika elemeit ötvözi.
Az izmokat fellazítjuk és az ízületeket kíméletesen a helyükre segítjük. Hatásos gerinc ferdülés megelőzésére és gerinc bántalmakra.

Csokoládé masszázs
A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól.
Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja.
Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.
A csokoládé masszázs javasolt:
• száraz, érett, öregedő bőrre,
• narancsbőrre,
• stressz, idegesség,
• depresszió, rossz közérzet,
• fáradékonyság,
• magas vérnyomás stb. esetén.

Ára 6.000.-ft/60 perc illetve 8.000.-ft/90 perc

Menedzser masszázs-szék masszázs
Irodai masszázs a rohanó világban. Ülő munkát végzőknek ajánlom. A kezelés ruhában történik, ülve és a kezelés időtartam 15-20 perc
Házhoz is megyünk! A kiszállás a 18. és 19. kerületben ingyenes.

Szeretnél tökéletesen egyenes hajat?
Szeretnéd, hogy a hajad tökéletesen egyenes és sima legyen? Ami nem göndörödik és nem szálkásodik?
tovább
Az egészséges haj harmóniája
A Biolage a természetes növényi hatóanyagok és a modern technológia segítségével biztosítja a haj és a fejbőr természetes szépségét, egészségét.
tovább