Üzletünkben az EREDETI Brasil cacau kezelést vehetik igénybe a vendégeink!

Szeretnél tökéletesen egyenes hajat?

Szeretnéd, hogy a hajad tökéletesen egyenes és sima legyen? Ami nem göndörödik és nem szálkásodik?

Fedezd fel a BRASIL CACAU-t

a hajad olyan lehet amiről mindig álmodtál!

Ha tényleg tartós és tökéletesen sima, csillogó hajat szeretnél használd ezt!

A Brasil Cacau Keratin egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és egyenes legyen 3 hónapig.

Egy kezelés négy hatás!
• Gátolja a visszagöndörödést.
• Csillogó fényt ad
• Visszaállítja a haj egészségét
• Ellenáll a párának

Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is. A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli tartós hajkiegyenesítésben.

Mi is ez ?

A Brasil Cacau Keratin egy hőre aktiválódó hajszerkezet-újraépítő kezelés, mely minden hajtípusra alkalmazható, hogy a haj sima és egyenes legyen 3 hónapig.

Aktív összetevők ?

Keratin, kakaó, ecetsav, (feladata a savas 2,8 pH létrehozása)

Hogyan működik ?

a savas pH a Brasil Cacau Keratinban és a simítóvas hője felelős a formula aktív összetevőinek fixálásában a hajban. A balzsam lezárja a kutikulát így a tökéletesen sima felszín visszaveri a fényt, és a haj ragyog.

SAVAS pH

A kezelés eredményességéhez tartozik a savas pH, mely a haj kűlső felszinén, a kutikulában hat. Éppen ezért a haj belső szerkezetét nem módosítja.

Cadiveu, egy lépéssel mások előtt


A Brasil Cacau egyenesítő kezelés ára a haj hosszától, sűrűségétől és aktuális állapotától függően , a felhasznált anyagmennyiség alapján kerül kiszámításra. Minimum 25 ezer Ft, maximum 60 ezer forintba kerül, amely már tartalmazza az igény szerinti vágás, és természetesen a mosás és szárítás díját is. A kalapvonalban történő kezelés esetén az eredeti ár 80%-át számítjuk fel!Szeretnél tökéletesen egyenes hajat?
Szeretnéd, hogy a hajad tökéletesen egyenes és sima legyen? Ami nem göndörödik és nem szálkásodik?
tovább
Az egészséges haj harmóniája
A Biolage a természetes növényi hatóanyagok és a modern technológia segítségével biztosítja a haj és a fejbőr természetes szépségét, egészségét.
tovább